Färgelanda Höjden

Höjden är ett naturnära boende med närhet till skog och stora gröna ytor men ändå nära till centrum.

Gång och cykelvägen tar några minuter och sen är man i centrum. Här finns en grundskola och en väl utnyttjad fotbollsplan. Här är det soliga och ljusa lägenheter med trivsam stämning. 

Adresser

Renvägen 1-4

Renvägen

Lägenheterna på Renvägen är fördelade på fyra hus. Lägenheter i suterrängplats har uteplats. Lägenheter i övriga plan har stor balkong åt söder/väster med skyddat läge och utsikt över fotbollsplan och gröna ytor. Det finns cykel/gångväg ner till centrum. För de hyresgäster som bor på Renvägen 4 finns tvättstuga i B ingången. För övriga lägenheter på Renvägen finns områdestvättstuga i angränsande fastighet (Hästhagevägen 1G). Hushållsel debiteras via hyresavin då det är gemensam elmätare för hela området. Parkeringsplats och garage finns.

Hästhagevägen och Ekorrevägen

Häshagevägen Ekorrevägen

Här är det marklägenheter med egen uteplats med både morgon och kvällssol. Hushållsel debiteras via hyresavin då det är gemensam elmätare för hela området. Områdestvättstugan finns på Hästhagevägen 1 för Hästhagevägen och  Ekorrevägen 1 för hyresgästerna på Ekorrevägen. Höjdens förskola med 4 avdelningar ligger i närheten. Gång och cykelväg finns och på några minuter är man framme i centrum. Parkeringsplats och garage finns.

Hermelinvägen

Hermelinvägen

Marklägenheter med egen uteplats med både morgon och kvällssol. En lekplats mitt i bostadsområdet. Tvättstuga finns. Höjdens förskola med 4 avdelningar ligger i närheten. Gång och cykelväg finns och på några minuter är man framme i centrum. Parkeringsplats och garage finns.